...mutta enpä vaan ole ehtinyt tulla blogia päivittelemään...

 

Nurmeksessa vietettiin viikko vaihtelevissa säissä. Lähtöpäivänä oli kunnon ukkonen vaikka aurinkokin samaan aikaan paistoi lämpöisästi. Pari kertaa tuli käytyä uimassa, Maaningalla käytiin agi-kisoissa, Ruutin kasvattajan luona Kiuruvedellä käytiin treenaamassa vesityö koetta varten, patikoitiin, maalattiin ja rentouduttiin.

MAANINGAN AGI-KISAT

Lauantaina oli vain Popan kanssa. Hurjassa helteessä sain kisata Popalla kaksi agi-starttia. Ekalta radalta otettiin hieno 0-voitto. Toisella radalla teimme nolla rataa viimeiselle esteelle asti, jolloin juoksimme viimeisen hypyn ohi ja tuloksena 5.

Sunnuntaina oli myös Ruutin vuoro päästä kisaamaan. Ruutilla oli luvassa kaksi starttia. Ensimmäisellä agi-radalla saimme kuin saimme väännettyä nollan ja onneksi kaksi parasta nollaa sai luokkanousuun oikeuttavan nollan, joten Ruutille sijoituksella 2. tuli kakkosista ensimmäinen nolla. Hyppiksellä Ruuti jostain kumman syystä päätti pariin kertaan jättää kepit kesken, joten en jaksanut tokan kerran jälkeen niitä enää hinkata ja tuloksena siis hyl. Muuten teimme loppuradan hienosti ja puhtaasti.

Popan kanssa ekalla radalla jälleen tykitettiin aika hieno nolla, pari kaarrosta tosin tuli turhaa, mutta irtosi voitto. Toka rata oli hyppis jossa tippui vain yksi rima, muuten mielettömän hieno rata. Eli palkintoja tuli kahmittua aika kohtuullinen määrä kotia päin ;-)

 

KIURUVEDELLÄ

Ruuti pääsi treenaamaan Katjan ja Teuvon ohjauksessa vesityö koetta varten. Sorsan heitettiin tällä kertaa aika kauas verrattuna siihen mihin Ruuti on tottunut. Mutta hyvinhän tuo tyttö tuon haki. Luovutus vain vielä takkuaa, kun tuo otus haluaa heittää sen linnun mun jalkoihin. Sitä siis treenaamaan. Kiitos Katja viimeisestä!

Kuvia täytyy lisäillä kunhan saan niitä purettua koneelle. Tämä uusi kone teettää mulle näin alkuun hiukan ongelmia...