Lauantai:

Lauantaina oli seuramme eli LÄGI:n agi-kisat Lohjalla. Olin muutaman luokan ajan töissä aamusta ja sitten kisasin sekä Ruutilla että Popalla yhdet startit. Ja molemmilla kisasin tulokset hyl. Jalka suussa

Ruuti oli turhan kiinnostunut ratahenkilöistä ja parit kävi lähestulkoon morjestamassa. Noiden morjestamisien takia muutamat hyppyjen ohi juoksut siis kertaa kolme eli hyl. Raivostuttavaa tuo tuollainen moikkailu Huuto.

 

Sitten olisko ollut medien rataantutustumisen loppuhetkillä tämä parivaljakkoni varmaankin Popan ohjastuksella oli tullut kevythäkin katosta läpi ja yhtäkkiä näin keskellä agi rataa. Nolostunut.

 

Eli ei voi kisa Popan kanssa enää kaiken tämän jälkeen kovinkaan hyvin mennä. No alku lähti aikalailla kivasti, yksi hätäpelastus muurin jälkeen, mutta nollaa oltiin kovaa tahtia tekemässä, kunnes Poppa juuttuu pussiin. Pyörii ja pyörii ja ei pääse pois. Minä meen ja tarraan jo pussiin kiinni, kunnes se tuleekin sieltä pois. Popan pää tuntui olevan vähän pyörällä samoin omani ja en edes muista enään mitä siinä loppuradalla tehtiin, mutta hyl:hän siitä sitten saatiin.

 

Sunnuntai:

Sunnuntaina käytiin Mian  luona lähinnä kontakti treeniä tekemässä. Mialla siis samat esteet, kuin SM:ssä. Ja nurmi alusta, niinkuin SM:ssä. Kiitos Mia kun päästiin treenaamaan.

Ruuti pääsi sitten vielä Saloon kaunistelemaan näyttelyyn. EH sieltä sitten napsahti eikä sitä kaivattua ERI:ä. Kuulemma seisottamalla pelkästään olisi ERI:n saanut, mutta juoksutettaessa köyristää lantiota ja tämän takia EH. Kasvattaja suositteli esim. pyörällä ravauttamista ja sitähän sitten jo tehtiin illalla. Eli lähdi Ruutin ja Popan kanssa pyörälenkille - niin ja olinhan Moonakin mukana vapaamatkustajana Silmänisku