Ei voi kellekään muulle näin sattuu, että just kun oot vaivoin saanut ne tuplat, niin sitten sattuu näin... Olis meinaa pitänyt tarkistaa kilpailukirja heti kisan jälkeen lauantaina. Sillä eilen kun satuin katselemaan sitä kilpailukirjaa, samalla kun söin aamupalaa, niin huomasinkin kauhistukseksi, että sitä nollaa ei oltu varmennettu ollenkaan tuomarin toimesta. Iiks ja äkkiä netti auki ja katsomaan, mitä virallisissa tuloksissa sanotaan. Sitten tulikin vielä isompi iiks, kun tuloksissa olikin meille laitettu HYL!

No soitin sitten ylitoimitsijalle ja hän sitten totesi vain, että on toimistossa sattunut virhe. Mun täytyy lähettää kirja nyt postitse Siimekselle tuomarinsihteerin lappusen kera (mikä onneksi on vielä tallella) ja sitten täytyy toivoa, että saan kilpailukirjan vielä ennen viikonlopun kisoja takaisinkin. Järjestävä seura kyllä kovin pahoittelee tapahtunutta ja onneksi vaikken mitään hyvitystä pyytänyt niin silti haluavat lahjakorteilla hyvittää tapahtunutta.

Mutta jatkossa muistan kyllä heti kilpailupaikalla tarkistaa tuloksen kirjasta. Muistakaa te kaikki muutkin niin vältytte kaikelta tältä!