Viime viikonlopun Kirkkiksen agikisoista Popalta oli tuloksina 10 ja 5. Ruutilla oli tuloksina 5 ja hyl. Eli ei tällä kertaa nollia.

Keskiviikkona hurautin Popan kanssa Forssan iltakisoihin ja agi radalta saimme 5 keinun (ylösmeno?), mielestäni se ei ollut kontakti virhe, mutta siellä jaeltiin muillekin epävarmoissa tilanteissa auliisti kontakti virheitä. Oltais meinaa nollalla voitettu! Elämä on... No tokalla radalla mikä oli hyppis, tehtiin sitten se nolla, tosin yhdellä sairaan isolla kaarroksella ja aika täten riitti kuudenteen sijaan.

Torstaina lähdin tokoilemaan Popalla voi-luokkaan. Meni harjoittelun piikkiin. Kaksi liikettä nollille, joten ei tulosta. Muutenkin menetettiin kaikesta pienestä/turhasta paljon pisteitä. Mutta oli Popan ja ehkä munkin tekemisessä myös paljon hyvääkin, mistä olin tyytyväinen. Oli muuten tiukka tuomari, suoraan sanottuna helvetinmoinen nipo! On toi agilitaaminen kyllä vaan niin paljon hauskempaa kuin tokoominen. Kun nyt jaksaisi vähän ahkerammin tokoilla, kun ei oikein voittajasta enää selviä vasemmalla käden huitoen...

Sunnuntaina starttaan Ruutin kanssa kahdessa startissa agia - saas nähdä kuin ämmien käy... Jalka suussa