Bemari leiri:

Pääsiäinen meni pitkälti agiliitelyn merkeissä. Viimeinen bemari leiri oli Turussa ATT-hallilla pe-la. Perjantaina oli vuorossa Janitan ja Raunon koulutusta sekä illalla luento urheilijanravitsemuksesta sekä psyykkisestä valmentautumisesta. Julia Kärnä piti molemmat luennot. Yövyimme Tuorlan majatalossa.

Lauantaina saimme koulutusta Huittisen Harrilta ja siihen päätteeksi oli sitten ne epikset. Popan kanssa kämmättiin kepit ja kielto yhdeltä hypyltä. En jaksanut enään uusia, kun oli jo treeniä takana ihan kivasti. Illalla oli sitten vielä maajoukkueiden päätösillallinen.

Janitan koulutus oli varsin antoisa. Sain uutta ajateltavaa ohjaamiseeni noin yleensä ja toivottavasti nyt Janitan opeilla saan Popan okserin kuntoon!

 

ATT:n kisat sunnuntaina:

Tarkoitus oli aluksi jäädä myös la-su väliseksi yöksi Tuorlaan, mutta kun sain kisa aikataulut viikolla niin päätin käydä kisoissa kotoa käsin. Mun ei tarvinnut lähteä Lietoon ajamaan kuin vasta hiukan ennen klo16. Kotiutuminen olikin sitten myöhään, mutta ei ihan niin myöhään kuin aikataulu näytti. Me meinaan jätettiin sitten vika rata väliin. Kahden hyllyn jälkeen ei ollut oikein fiilis kohdillaan ja kellokin näytti jo olevan aika paljon niin päätin suunnata jo kotia kohden.

Kakkahommat:

Maanantai olikin sitten ihan kotipäivä. Yritimme tehdä vähän pihalla kaikenlaista kivaa ja vähemmän kivaa. Tomi aloitteli halkohommia ja mää rupesin siistimään koirien aitausta talven kakoista. Kylläpä neljä koiraa saakin jo aika kivasti sotkettua.

Ai niin ja Ruuti täytti maanantaina 2 vuotta!