Eilen Popan kanssa kisaamassa Riihimäellä agia. Oli vähän sellainen reissu, että "paskat kisat, mutta tulipa kisattua". Eka rata järkkyä räpellystä ja loppuun oma ehtoinen hylly A:lla kun koiruus karkasi kontaktilta ennen lupaa laitoin sen sinne takasin.

Toka rata olikin hyppis. Vähän outoja hyppykulmia tiukoilla väleillä + rimat jälleen ylimmässä. kaksi rimaa alas, tosin voi taas sitä syytä etsiä peilistä. Olinpahan valssatessa pahasti koiruuden tiellä, niin hankaloittaahan se hiukan hyppäämistä...

Kolmas rata jälleen agirata. Vaikea avokeppikulma meni hyvin, kun luotin koiraan. Keinulla pientä epäröintiä, mutta ei kieltoon asti - leikkasin siis keinulla. Loistava A, mutta jälleen valssatessa rima alas???

Pientä epätoivoa ilmassa... Ei tästä tuu mitään... Voi kun onnistuisi hiukan useammin... Tukittu Noi ainaiset vitoset v*tutt**.

 

Tänään sitten aamupäivästä velhoiltiin Larin kanssa. Väsäsin Larille hienon velho viitan (hatunkin, mutta siitä tuli liian pieni ja Lari ei suostunut sitä pitää päässään). Sitten käytiin naapureilla ja mummolassa virpomassa. Ja nyt on poitsulla pääsiäismunia koko pääsiäiseksi.

Päivän päätteeksi vielä Larin serkkupojan synttärikekkerit ja jo oli lapsetkin valmista kauraa pehkuihin autosta suoraan...