Käytiin eilen sitten vihdoin hakemassa jo Into kotiin hoitoreissultaan, mikä venähtikin sitten ajateltua pitemmäksi. Into lähti hoitoon jo lähes viikkoa ennen Nurmekseen lähtöä ja sitten tuo hakeminen sairastelujen takia siirtyi viikolla niin lähes kolme viikkoahan tuo otus oli "lomalla" mun vanhempien hoivissa. Ajattelin jo, ettei se haluakaan lähteä enään meidän mukaan kun sitä on varmasti huomioitu paljon enemmän siellä, kuin meillä täällä neljän koiran laumassa. Mutta kylläpä tuo vaan tiiviisti seurasi mua koko ajan ja kotiin lähtiessä oli jonottamassa ovella mukaan. Kaipa se koira kymmenessä vuodessa sen verran on sitten minuun kiintynyt, että mukaan haluaa takaisin Hymy (näin itsekeskeisesti kun kuvittelen).

 

Ruuti agi-kisoissa

Ruutin kanssa startattiin Purinalla agi-kisoissa. Ykkösille oli kaksi starttia, molemmat agilityratoja. Ekalta radalta taisi tulokseksi jäädä 5, kun Ruutilta jäi kepeillä yksi välistä ja jouduin sitten korjaamaan ne uusiksi. Muuten rata ihan ok, pari hirvittävää kaarrosta ja puomilla jäi liian ylös - taisin käskyttää liian kovin.

Toka rata suoritettiin sitten päinvastaisessa järjestyksessä. Tuntui hiukan hankalemmalta näin toisin päin suoritettuna. Alku lähti tosi hyvin kunnes keppien jälkeen piti kääntää Ruuti poispäinkäännöksellä hypylle ja Ruuti ei lähtenyt siihen vaan teki niinkuin pelkäsin eli hyppäsi mun kättä vasten eli siitä eka kosketusvirhe. Sitten puomi nyt paremmin ja vauhdilla ja lopussa mä meen törmäämään putken kanssa Nolostunut ja siinä taiteillessani pystyssä pysyäkseni juoksee Ruuti yhden hypyn ohi eli tulos taisi olla 15 Huuto. Mutta Ruutin suorituksena rata oli ensimmäistä parempi!