Viikko vierähtänyt ja viikonloppu edessä. Eipä ole mitään ihmeempiä viikon mittaan tapahtunut. Maanantaina palauduttiin viikonlopun koitoksista lasten kanssa ulkoilemalla eli Larin hiihtelyä ja pulkkailua. Tiistaina illasta Popan kanssa agitreeneissä, joissa treenailtiin eritoten kontakteja, keppejä, muurin suoritusta vaikeista kulmista sekä hyppykuvioita neljällä hypyllä. Ruutikin pääsi Popan treenien jälkeen treenailemaan.

 

Keskiviikkona kyläiltiin lasten kanssa kaverini luona tässä kylillä ja illalla Lari pääsi vielä luistelemaan valaistulle kentälle. Ens talvena tuo poika takuulla menee luistimilla jo lujaa! Moona katseli menoa pulkasta käsin. Tomi kävi sillä välin hiihtämässä (ei mennyt tällä kertaa häntäluu Silmänisku) ja mä juoksin sitten koirien kanssa kotiin (ihan siis omasta tahdostani).

To oli Larin kerhopäivä ja illalla pientä tokoiluu pihalla ja Ruutilla linnun nouto treenii jälleen, mitä ollaan tehty nyt aika tiuhaan ( Ruutilla su kaer koe). Popalla ajatuksena ottaa ruutuu nyt hiukan tihennetysti, että sais sen varmaksi ja vois sitten ajatella kokeisiin menoa. Tänään siivoilin ja pulkkamäessäkin ehdittiin lasten kanssa käydä.

Niin ja yläkerrassakin ollaan taas ahkeroitu, kyllä me sinne jo kohta Yllättynyt muutetaan!

Huomenna ajatuksena käydä vähän agii treenaa ja sitten su olis kisat Popalla!