2148035.jpg

Viikonloppuna väsättiin Larin toiveesta piparkakkutalo. Tosin pakko oli vähän oikoa eli ostin viikolla Ikeassa käydessäni ikean piparkakkutalon, mikä on siis kasaamista vailla valmis ;o. Larin oli aluksi hyvinkin innokkaana alkamassa koristelemaan kasaamaani taloa, mutta äkkiäpä se innostus siitä laantui ja niinpä minä sitten sain piipertää sen koristelun kanssa jonkun tovin. Tuli kyllä sen näköinen, että voin ihan hyvin sanoa Larin sen kokonaan koristelleen ;-).

On se tää Suomen talvi kyllä mukava, kun tuossa viikolla Larin kanssa rakentamasta lumiukosta on jo nyt pää sulanut pois ja porkkana nenä köllöttelee pihalla. Eipä ainakaan jänöjusseja liiemmälti meidän pihamailla hyppele, kun ei ole sieltä minnekään hävinnyt.

2148063.jpg

2148067.jpg

Käytiin tänään aamupäivästä treenaamassa hallilla. Tarkoitus oli olla hallilla klo.10, mutta hallin pihaan ajaessani kello näytti jo 11.00. Onneksi Hanna on yhtä täsmällinen kuin minäkin ;-). Tehtiin Hannan kanssa Jaakon viikonloppuisesta radasta peilikuva niin saatiin noita vasemmallekin käännöksiä. Popan lähdöt on parantunut huikeasti, kun on saanut pariin otteeseen remmin niskaansa ;o. Keppi/putki aloituksen kokeilin leieröiden ja se oli tosi hyvä niin. Välistävetojen käskytyksen muistin nyt oikein ja ne menikin hyvin. Suurin ongelmamme oli nyt välistävetojen jälkeen putkelle vienti, jos olin liian kaukana Popasta niin en saanut vietyä sitä oikeaan päähän putkea. Sylivalssi tuntuu edelleen hankalalta, mutta sylivekki jälleen toimi. Viimeinen kepeille vienti olikin näin peilikuvana vaativampi.

Ruutilla otin sitten pätkittynä samaa rataa ja olin huikean yllättynyt siitä miten hyvin se meni. Kunhan siltä saa alun sähläykset pois niin koirahan toimii ihan mukavasti. Tosin Ruuti väsyy nopeammin kuin Poppa. Lopuksi otin vasta alun hyppy keinu kepit pätkää ja sekin meni hyvin. Lopuksi Ruuti pääsi vielä leikkimään ihanaisen Freya pennun kanssa.