...kun ei ole ehtinyt tänne blogiin edes jouluntoivotuksia laittamaan. No nyt on jo Joulun pyhät menneet eli enään ei ehdi kuin toivottelemaan Menestyksekästä Uutta Vuotta 2009!

2180068.jpg

Ennen joulun pyhiä meillä oli lägiläisten seurakavereiden kanssa Niina-Liina Linnan koulutus. Oli hyvä koulutus. Radassa oli paljon kohtia, missä piti osata ottaa koiralta vauhtia pois ennen hyppyä, jotta sai käännöksen tiukaksi. Pakkovalssia kepeillä ja avokulmaa sekä aikaista valssia keppien loppupäässä tuli treenattua. Leieröintiä tuli taas onnistuneesti testattua. Hyvät treenit kertakaikkiaan:-).

Joulu meni sitten syödessä ja ahmiessa suklaata. Käväisi se pukkikin kylässä ;-).

Tapaninpäivänä sitten oltiin Marin & Roihun+Elkien kanssa treenailemassa hallilla. Tehtiin n.20 esteen rataa, missä oli jaakotuksia, sylivekkiä, välistävetoa (mikä mulla jotenkin silloin tökki). Mari kuvaili kännykkä kameralla rataa, joten pääsi siitä tarkastamaan virheensä ;-). Niin ja nyt tuli paneuduttua jälleen kunnolla Popan lähtöihin eli kun se hilaa niissä takapuoltaan. Annoin Marille räminäpurkin ja pyysin häntä heittäämään sen Popan eteen jos se liikauttaa jalkaansakaan. Päästiin räminäpurkkia heittämään useampaan otteeseenkin. Poppa alkoi siitä lopulta hiukan paineistumaan, eikä olisi halunnut tulla enään lähtöön. Pienen tauon jälkeen (eli Ruuti sai treenata) Poppa pääsi vielä uudestaan radalle ja oli palautunut hyvin räminöistä ja toimi hyvin.Saas nähdä hilaako koiruus vielä takapuoltaan...

Tänään oli sitten Hi-Han tokokoulutusta vetämässä Christa Enqvist (tuore tokon PM-kultamitalisti). Sain Popalle hyviä vinkkejä voittaja luokan liikkeisiin ja näkipä vähän itsekkin missä vaiheessa mennään. Ihan hyvällä mallilla kuulemma ollaan menossa. Ruudun paikka kaipaa vielä vahvistamista ja tunnarit myös. Tunnareissa Poppa toi oikean, mutta tarkisti palikat kahteen otteeseen eli vielä hiukan epävarmuutta. Kaukot on otettava tehotreeniin ( eipä ollut mikään ylläri).