Tulipa käytyä kisoissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Eikä yhtään nolla tulosta kotiin kannettavana, sunnuntaina oli kyllä todella lähellä yhden sellaisen saaminen.

Lauantaina oltiin Kirkkiksellä Herralan Ritvan radoilla. Itse oon tykännyt Ritvan radoista, mutta nyt ne oli hyvin erinlaisia kuin normaalisti. Sitä tuntuivat kaikki kummastelevan. Eka rata menikin yllättävän hyvin. Kaksi harmittavaa rimaa tippui, johtuen omasta vedättämisestä ihan väärässä paikkaa. Aika yllättävää oli se, että tajusin tilanteen jo radalla, mutta liian myöhään ;-). No sittenpä otin kontaktit huolella pysäyttäen kunnolla alastuloon, minkä näkyykin sitten ajassa. Toka rata vasta olikin oikein huipentuma jatkuvasta koiran jarraamisesta. Ei kiva rata ollenkaan siis meillä se oli ekojen viiden esteen jälkeen aikamoista sähläilyä. Ja siis seitsemännellä esteellä väärään putken päähän eli hyl!

Sunnuntaiksi olin ilmoittanut Popan myös lemmikkimessujen kisoihin Myyrmäkihalliin. Tyhmä mikä tyhmä! Mietinhän mä sitä pitkään, että ilmoitanko vaiko en sen liukkaan matto alustan vuoksi, mutta tulipa sitten ilmoitettua. Eka rata menikin koiralla liukastellessa. Hyllykin tuli sen vuoksi, kun koira käännöksessä liukasteli mua päin ja sitten pakka sekosi ja Poppa pääsi juoksemaan väärään päähän putkea. Kepit oli Popalle vaikeat suoriutua alustan liukkauden vuoksi, se siis sekoili niissä jopa pariin otteeseen.Muutenhan ei ollut radalla mitään ongelma paikkaa, kontaktit yms. sujui tosi hyvin. Rata oli Henri Luomalan suunnittelema rata, helppo sellainen.  No toiselta radalta olikin sitten odotettavissa jo vähän parempaa suoritusta, kun koira oli jo saanut hieman tuntumaa alustaan. No se nolla rata jäikin yhden muurinpalikan jälkijunassa tippumisen varaan. Eli kun olimme jo lähes suorittaneet seuraavan A-esteen niin silloin vasta tipahti se muurin yksi palikka :-(.

Tulevana viikonloppuna kisataankin sitten meidän seuran kisoissa vain se yksi startti ja sitten vasta marraskuun lopulla...