Lauantai alkoi jälleen aikaisella aamu-uinnilla. Lauantaisin ollaan siis käyty Moonan vauva-uinnissa koko perheen voimin. Moonasta onkin jo tuloillaan kovaa vauhtia aikamoinen vesipeto. Tyttö sukeltelee jo kovin ilman suurempia harmistumisia. Ja Larikin oli nyt ilman käsikellukkeita uimassa ja hyvin sujuikin ilman niitä. Lari kokeili uimista uimalaudalla sekä selkäkellukkeilla. Ja lopuksi Lari oikein innostui laskemaan pientä liukumäkeä pää edellä. Ei tosin yhtään haitannut vaikka siinä tuli samalla pieni sukellus tehtyä ;-).

Tomi rakentelikin sitten yläkertaa lopun päivää. Huh huh, kyllä sekin alkaa jo näyttää siltä, että se joskus valmistuukin. Mä seurailin agilityliiton sivujen kautta MM-kisojen meininkiä. Illalla sitten suuntasin Vantaalle, jotta lapset on jo valmiiksi hoitopaikassaan. Koska sunnuntain olin suunnitellut olevani jäähallilla kisoja katsomassa.

Sunnuntai menikin sitten jäähallilla kisoja katsellessa. Ja oli kyllä jännät jännitysnäytökset päivän päätteeksi makseissa. Vaikka harmi, että Jaakko ja Zen epäonnistuivat, niin onni, että Jouni ja Yoko toivat Suomeen ainoan mitalin pronssisen sellaisen :-).