Reilu päivä kulunut karsinnoista ja tuntuu etten vieläkään ole ihan toipunut niistä kemuista ;-). Johtunee pitkälti myös siitä, että eilinen päivä tuli vietettyä intensiivisesti Tallinnassa heräten jo aamulla klo.5.30. Takana kun oli muutama huonommin nukuttu yö niin tuo eilinen 5.30 herääminen tuntui ihan tuskalliselta :-(.

Jäi kyllä hyvä maku suuhun kisoista, vaikka sunnuntaille emme Popan kanssa saaneetkaan onnistuneita suorituksia alle. Lauantai päivä oli niin huippu hyvä, että se vie meitä taas pitkälle ;-). Lauantaina onnistuimme tekemään kaksi nolla rataa ja varsinkin se toinen agilityradan nolla oli tosi hyvä,  sillä radalla sijoituimme viidensiksi. Ekalla radalla eli hyppyradalla sijoitus oli 19 ja saimme pisteitä 12. Tokalla radalla sijoituimme viidensiksi ja saimme pisteitä 28 eli yhteispisteet lauantain jälkeen oli 40 ja yhteistuloksissa olimme jaetulla viidennellä sijalla Niinun ja Rhetin kanssa. "Aivan älytöntä" ja "ei voi olla totta" oli sen hetkiset fiilikset...

Lapsille ei ollut hoitopaikkaa tiedossa sunnuntaiksi ja muutenkaan en ollut varautunut millään tavoin kisaavani enään sunnuntaina. Onneksi Janne otti lapset hoitoonsa sunnuntaiksi. Eihän tuosta kisaamisesta olisi tullut senkään vertaa jos olisi pitänyt yrittää lapsia raahata kisoissa mukana. Kiitos Janne että hoidit lapset sunnuntaina :-).

Huonosti nukutun yön jälkeen, johtui varmaan kuumuudesta taikka Moonan heräilemisistä yöllä vai olisikohan kuitenkin kisat pyörineet vielä mielessä - ei varmaankaan kyllä se oli varmaan se kuumuus mikä piti hereillä... piti siis yrittää vielä tehdä hyviä ratoja sunnuntaina. Tavoitteena oli ainakin saada tuloksia, ettei tiputtaisi kisoista pois ennen finaalirataa. Mutta kaksi hyllyä tiputti meidät pois leikistä. Harmi, sillä jos oltaisiin saatu ne tulokset sunnuntain ainakin kahdelta radalta niin oltaisiin oltu lauantain 40 pisteellä kokonaistuloksissa jopa sijalla 12. Hyvät koirakot pääsivät kyllä joukkueeseen, onnea heille :-).

Kyllä tuo Poppa on vaan niin mieletön pakkaus. Poppa kyllä kulki tuolla keinonurmella tosi hyvin, ei liukastellut laisinkaan. Alkoi varmaan sekä Popalla että minulla sunnuntaina väsymys iskeä lauantain jäljiltä. Ja tietysti sitä varmuutta on saatava lisää, jotta niitä nollia tulisi tiuhempaa tahtia mitä viimeaikoina. Mutta nuori koirahan tuo vielä on että aikaa pitäisi olla hakea sitä varmuutta ;-).