Lauantaina oltiin Heinolassa Popan kanssa toko kokeessa, nyt toisessa avoimen kisassamme.Ensimmäinen avoimen luokan kokeemme kämmähti paikalla makuun epäonnitumiseen. Nyt ihanaa onnistuimme ja saimme 1-tuloksen pistein 188,5 :-). Näillä pisteillä voitimme luokan.

Tässä pisteemme eriteltynä:
1.Paikalla makaaminen = 10 (kerroin 3)
2. Seuraaminen taluttimetta = 9 (kerroin 2)
3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä = 10 (kerroin 2)
4. Luoksetulo = 9,5 (kerroin 3)
5. Seisominen seuraamisen yhteydessä = 10 (kerroin 2)
6. Noutaminen = 10 (kerroin 2)
7. Kauko-ohjaus = 9 (kerroin 3)
8. Estehyppy = 8 (kerroin 2)
9. Kokonaisvaikutus = 9 (kerroin 1)
yht. 188,5 pist./200pist.

Estehypyllä jouduin antamaan kaksoiskäskyn istumiseen. Annoin todennäköisesti ekan käskyn liian aikaiseen. Luoksetulossa Poppa jostain syystä tulikin suoraan sivulleni eikä eteeni istumaan, minkä takia varmaan siinä se perusasentokin sitten jäi hieman huonoksi. On tullut siis viimeaikoina liian paljon luoksetuloa treenatessa juoksutettua koiraa suoraan jalkojen välistä pallon perään. Seuraamiseen olin paljon tyytyväisempi kuin viime kerralla. Poppa ehkä hieman edisti, mistä lähti todennäköisesti se yksi piste. Mutta piti niin ihanasti muhun kontaktia ja itse maltoin tehdä käännökset kaikessa rauhassa ;-).
Niinkuin tuomari huomio, että meidän kannattaa kiinnittää jatkossa huomiota erityisesti perusasentoihin. Ne ei olleet aina ihan parhaimmat.

Kyllä mä nyt ajattelin yrittää saada Popalle sen TK2:sen... Eli eikun etsimään kokeita mihin vielä mahtuisi mukaan... Se onkin kovempi homma. Niin ja täytyy tietenkin tässä sivussa alkaa jo pikkuhiljaa opettelemaan voittajan liikkeitä.