Perjantaina ja lauantaina starttasin Popan kanssa Piikkiön perinteisissä juhannuskisoissa. Ekana päivänä oli tarjolla agilityrata ja hyppis. Hyppis oli ensimmäisenä vuorossa, josta saimme 10. Yksi rima alas ja kepeiltä sisäänmeno virhe. Muuten rata oli sujuvaa etenemistä :-). Sitten olikin tuomariharjoittelija Marjo Heinon asilityrata vuorossa. Ja se olikin aika vaikea rata, jälleen vaikea kepeille meno. A:lta oli kepeille meno avokulmasta ja putki hyvin hyvin lähellä houkuttimena keppien suulla. Sain kuin sainkin Popan kepeille ja oikein sisään mutta sitten tulikin seuraava keppiväli ohitettua, kun minä jäin sinne taka-alalle ihmettelemään onnistumista. Noh sitten otin Popan pois kepeiltä aloittaakseni ne alusta ja sittenhän se singahtikin putkeen eli hylly siitä. Jatkettiin rataa loppuun ja tehtiin matkalla vielä yksi putkeen singahdus väärään aikaan, joten siihen lopetettiin koko rata :-(.

Lauantaina olikin sitten kaksi agilityrataa. Ekalla radalla luulin jo kolmanneksi viimeisellä esteellä, että nolla tulee ja sitten menin huutamaan hypyn päällä "POPPA", joten rima alas. Mutta tuloksissa meillä olikin kymppi merkattu, joten ei enään harmittanutkaan niin vietävästi se riman tiputus. Tuomarinsihteerin lapusta selvisi, että olimme saaneet myös puomin alastulosta vitosen (huomasin itsekin radalla, että se oli siinä ja siinä). Vikalta radalta sitten saatiin se kaivattu viimeinen karsinta nolla, jeeeeeeeeee!!!! Mutta kiellon saaminen oli kyllä hyvin lähellä. Siinä menetettiin muutama sekuntti ajastakin, mutta olen sijoitukseen tällä hetkellä ihan suht tyytyväinen. Olimme siis 10:s ja koiria oli kaiken kaikkiaan n.70, nollia tuli 18 kpl:tta.

Tomin kanssa mietittiin, että mun tarvinnee aina kisoja edeltävänä iltana ottaa reilummin "ilolientä" ja sitten melkein myöhästyä rataantutustumisesta ;-), jos sitten menisi useamminkin kisat hyvin...