Mentiin seurakaveri Hannan kanssa eilen Lietoon asti kouluttamaan koiriamme siis tietenkin Jaakko Suoknuutin oppiin. Siellä oli taas kiva radan pätkä oottamassa ;-). Kontakteja Jaakko katsoi hiukan tarkemmin ja siihen sain hyviä koulutusvinkkejä jatkoon. Onneksi radalla tuli meille viimeaikojen perinteinen virhe kisoissakin eli Poppa juoksee esteen ohi tuijottaen vain mua. Tietenkin virhe minussa, mutta tiedänpähän nyt sen mistä toiminnostani se johtuu tai itseasiassa lähemmin toimimattouudestani.No toivotaan että kykenen ottamaan opista vaarin ;-). Eli liikkeen pitää jatkua koko ajan ei pysähtyä eikä jäädä jankkaamaan koiran nimeä taikka tässä, tässä vaan heti seuraavan esteen käskyä ja liike siis sitä kohden...

Noh lopputulema taas että ihan hyvältä näyttää, jos tuloksia ei kisoissa tule niin kuulemma suurin syy pääkopassani. Ja kyllähän mä sen tiesin, että ei ne nollat sieltä väkisin tule, mutta nyt ei siitä enään huolen häivää. Mulle riittää vallan mainiosti SM:ssä se joukkue radalla kisaaminen, saapahan sitten yksilökisa päivänä keskittyä vain seuraamaan muiden ratoja :-). Eli viikonlopun kisoihin lähdetään Popan kanssa vallan pitämään hauskaa.

Sitten olikin Bean ja Hannan vuoro. Bea ja Hanna ottivat radalta muutamia lyhyitä pätkiä. Ruutin kanssa otettiin lopuksi vielä myös muutamat pätkät radalta, aika oli jo mennyt ylikin, mutta äkkiä vielä radalla pyörähdettiin. Ruuti toimi ihan kivasti, mutta vauhti ei ollut sama mitä yleensä. Kuumuus oli tainnut viedä koiruudesta suurimman terän.

Olipa kiva reissu ja sää mitä mainioin. Koirat pääsivät vielä Myllylammella uimaan. Päivän päätteeksi huomasin käsieni hieman punoittavan, että sen verran se aurinko siellä porotti.