Osallistuttiin Popan kanssa avoimen ensimmäiseen toko kokeeseen. Kyllä mä lähdin tietysti ykköstä sieltä hakemaan, mutta kakkostuloksen kanssa me sitten kuitenkin kotiin tultiin :-(.

Aika yllättäviä virheitä tuli. Juuri sellaisia virheitä mitkä on treenatessa olleet vahvimpia liikkeitä. Kuten ratkaisevin ja ensimmäinen liike eli paikalla makaaminen meni meillä nollille, kun Poppa yhtäkkiä hiipikin paikalla makuusta mamman luokse piiloon. Aargh, kun suututti jatkaa koko koetta sen jälkeen kun lähdetään nollasta liikkeelle ja menetettiin siis heti jo 30 pistettä. Noh näkipäs ainakin mihin treenauksessa nyt syytä keskittyä...

Tässä meidän kaikki pisteet:
1. Paikalla makuu: 0
2. Seuraaminen taluttimetta: 9
3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8
4. Luoksetulo: 9
5. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
6. Noutaminen: 10
7. Kauko-ohjaus: 9
8. Estehyppy: 8
9. Kokonaisvaikutus: 9

Eli yhteensä pisteet: 153

Jäimme siis 7pistettä vaille ykköstulosta. Ei siihenkään olisi paljoo muuta vaatinut kuin olisi liikkeestä maahanmeno onnistunut yhdellä käskyllä (yleensä idioottivarma liike) ja estehypyssä kun koira olisi myös yhdellä käskyllä istunut (tämäkin treeneissä varma liike - ei ole tarjonnut seisomista treeneissä).

Kesäkuussä uuteen koitokseen ja syyskuun bortsumestaruus tokoihin ajattelin myös Popan ilmoittaa, että ehkä niistä jostain se ykköstulos napsahtaisi. Ei muuta kuin lisää treeniä varsinkin paikalla makuu treeniä mahdollisimman monissa eri paikoissa, sillä luulen että oli vieraalla paikalla suurin vaikutus epäonnistumiseen.