Viime sunnuntaina oli tyttömme ristiäiset ja nimekseen tyttö sai siis Moona Sofia kuten otsikko jo kertookin. Tomi halusi aluksi nimeksi Oona, mutta kun mielestäni nyt on paljon Oona nimisiä tyttöjä niin siitä väännettiin versio Moona. Itselläni on pitkään ollut tytön nimeksi suosikkina Linda. Lähipiirissä nyt vaan sattuu olemaan useampikin Linda ja vauva näytti enemmän Moonalta kuin Lindalta, joten valinta oli lopulta selkeä. Toista nimeä sitten harkittiin Linnean ja Sofian välillä ja Sofia vei voiton ;)

No ristiäiset meni mukavasti. Kaste suoritettiin Haapajärven kirkossa ja kahviteltiin sen jälkeen meidän kotona. Meidän vihkipappinakin toiminut Pekka Valkeapää suoritti kasteen.Moona pääsi kokeilemaan papinkin syliä, kun ei osannut olla sylikummin (siskoni Ullan) sylissä hissukseen. Pappi sitten lennätteli Moonaa puheensa ohessa ;) ;)

Moona jaksoi olla tosi hyvin koko päivän juhlissa. Ei käynyt juhlissakaan kuin hetkeksi mummin syliin nukkumaan. Muuten Moona piti vieraille seuraa käymällä useammankin vieraan syliä kokeilemassa. Ja paljon tuli hienoja lahjoja (mikä kivointa että sain vielä itse niitä aukaista kun isoveljeäkään ne ei kiinnostanut) kiitos niistä kaikille juhlavieraillemme. Tuli hopeaa valokuvakehystä, hopeinen hiuskiehkura rasia, kummilusikka, kastenauha (helmikaulakoru) sekä ihania tytön vaatteita paljon.

Ristiäiskuvat on vielä siskon kamerassa, joten tässä muutama kuva jotka otettu ennen ristiäisiä.

1354066.jpg

1354076.jpg

1354084.jpg