Oltiin messarissa näyttelyssä vahvuudella Ruuti ja Poppa. Ruuti aloitti vaatimattomasti isosta näyttelystä, mutta ei huonosti. Ruutihan siis oli ROP-pentu :-). Ja osasi kaikenlisäksi käyttäytyä kehässä hyvin. Seisoa jaksoi hyvin, mutta juokseminen oli välillä vähän pomppimista, mutta tuomari näytti sen onneksi hyväksyvän kun oli kuitenkin pennusta kyse. Tuomarina Ruutilla oli Paavo Mattila. Tässä Ruutin upea arvostelu:

Kaunis pentu. Hyvä pää. Erittäin hyvä runko. Hyvä asentoiset raajat. Erittäin hyvä selkä. Hyvä karvapeite ja liikkeet. Miellyttävä luonne. Hyvin lupaava koira.

1122287.jpg
Rop Ruuti ei oikein tykännyt poseerata palkintojensa kera.

Popalla ei sitten niin hyvin mennytkään, mutta enpä sitä juuri odottanutkaan. Poppa oli kaikenlisäksi vielä heittänyt turkkinsa lähes kokonaan. Poppa sai H:n, mitä vähän aavistelinkin ennen kehään menoa, sillä Poppa erosi aikalailla siellä pärjänneistä koirista. Popalla oli britti tuomari, joka toivoi Popalle lähinnä parempaa etupäätä sekä liikkeitä. Se oli aika hassua, että liikkeet ja etupää oli mukamas huonot, kun niitä juuri edellisessä näyttelyssä tuomari kehui. Mutta tätähän tämä näyttely homma on toinen voi sanoa toista ja toinen taas toisella kerralla toista...