Viimestä viikkoa kesälomaa viedään... :-(. No ollanhan tuota jo aika paljon ehditty puuhailla. Ensimmäinen lomaviikko oltiin Levillä mökkeilemässä. Ajettiin sinne yötä myöten, Lari ainakin pääsi perille ihan huomaamatta nukkuessaan autossa. Onneksi Lari soi meillekin kuskeille päiväunet perillä. Levillä tehtiin kolme tunturin huiputus retkeä jokainen oli noin 10km pituinen retki. Eli tulipa käytyä kätkätunturin, särkitunturin sekä taivaskeron (809m) huipulla. Ja Larillahan nämä reissut meni eirttäin sujuvasti ja rennosti välillä torkkuen rinkassa.

763937.jpg

Ja Ruutikin pääsi yhdelle reissulle mukaan (Särkitunturille) ja kun matka olikin pitempi mitä luulimme niin Ruuti sitten matkasi repussa osan matkasta...

763927.jpg

Sateisempina päivinä käytiin kylpylässä sekä gondolilla Levin huipulla ja siinähän se viikko sitten hurahtikin. Sitten me matkattiin Ranuan eläinpuiston kautta Nurmkseen ja siellä oltiin sitten Verkkojärvellä taas mökkeilemässä neljä päivää. Tulipahan Ruutillakin siellä sitten pulahdettua uimaankin, ei ehkä ihan vapaaehtoisesti sillä Ruuti tipahti kerran touhutessaan veneessä veteen ja samana päivänä Poppa taisi töytäistä sen veteen höyrytessään laiturilla. Saas nähdä meneekö vielä tänä kesänä veteen ;-).

763939.jpg
Meidän tunturikoirat, toisesta (bc:stä) meinasi tosissaan tullakkin tunturikoira kun säntäsi poron perään tunturilla ja juoksi sen perässä pitkälle toiselle tunturille asti ja mä kattelin kauhuissani pienen mustavalkoisen pilkun katoamista yhä kauemmas, mutta onneksi Popalla lopulta tuli jo ikävä meitä.

763945.jpg
Lari makkaran syönnissä laavulla.

763934.jpg
Ja porot oli toki Larin mielestä tosi jänniä ja mielenkiintoisia.